Monday, March 26, 2012

Între timp

În timp ce mielușeii protestează pașnic, educați fiind să se comporte civilizat  pentru că altfel încasează bastoane și gaze, la fel de "civilizat""oamenii învățați cu statul" mai vând câte o bucată din viitorul mielușeilor pentru că nu se simt amenințați de nimeni și de nimic. Se grăbesc să vândă stocul, înainte de a închide magazinul... pentru că se apropie alegerile și nu vor mai avea privilegiul acesta după alegeri.
Firma Roman Copper Corp. Canada a fost declarata castigatoare a licitatiei pentru preluarea integrala a capitalului Cupru Min, detinuta de Ministerul Economiei, informeaza Mediafax. 
Americanii ne roagă frumos să nu destabilizăm situația politică din această zonă cu protestele noastre pentru că ne aflăm în apropierea unor zone de interes ale unor puteri semnificativ mai mari... știm noi care.
Emisia de gaze venita pe calea orificiului anal SUA, cunoscută și sub numele de Băsescu, a cărei manifestări a fost cel mai bine descrisă din punct de vedere auditiv cu ajutorul interjecției "Boc!" și care pute de aproape 8 ani prin Palatul Cotroceni a ajuns să-și răspândească mirosul în toată țara și din "simplu" negustor de patrie devine dacă pot să-l numesc astfel: ucigaș pe termen lung. Avem în sfârșit planuri eficiente pe termen lung în România: poluarea mediului și intoxicarea populației. Sclavia românilor este tot un plan cu efecte pe termen lung. Ieri vindea flota, astăzi aur, cupru, petrol, gaze și pune fermierii în șah pentru ca ei sa-și sacrifice terenurile și utilajele agricole. Statul ajunge să cedeze în fața corporațiilor. Pentru a păstra bunele relații cu SUA și Izrael exportă carne de tun din rândurile soldaților români ca să fie friptă pe unde își așează aceste două state taberele. Ce primește în schimb? Sprijin ca să-și facă treaba. Ce primesc românii în schimb?
Traian Băsescu:
"Pe vremea comunismului toate pamanturile erau ale statului, toate veniturile veneau la stat si atunci statul isi asuma responsabilitatea pentru fiecare cetatean. Acum, terenurile nu mai sunt la stat. 70% din economia romaneasca este in sectorul privat. Cine vrea comunism nu poate fi partenerul nostru politic, care reprezentam o miscare de centru-dreapta hotarata sa puna in valoare omul si nu statul. Va trebui sa continuam sa explicam oamenilor ca niciodata statul nu va reusi sa se ingrijeasca de fiecare cetatean."
Idealism imbecil. În primul rând nu alegi comunism, capitalism, sau alte soluții "ca la carte" decât dacă orizonturile intelectuale îți sunt prea înguste. Te adaptezi situației și elaborezi soluții care să funcționeze și să fie utile poporului. Cum pune mișcarea aceasta în valoare omul? Tot ca și resursă? Când spui "niciodata statul nu va reusi sa se ingrijeasca de fiecare cetatean" negi deja faptul că pui în valoare omul. Valorifici și exploatezi eventual masele.
Pe scurt: este un tâlhar care împarte prada între tâlhari.

No comments: