Monday, January 23, 2012

altul

Urmaream discursul lui Crin Antonescu si ceea ce face este ceea ce spuneam in articolul anterior: jos puterea, alegeri anticipate. Dar pe urma ce? Sa hotarasca poporul ca si cum am avea 18 milioane de oameni cu experienta in economie, justitie si afaceri.
Sper sa nu se adune destui naivi care sa-l voteze pentru ca este versiunea liberala a Iliescului de la revolutie. De cand l-am auzit pentru prima data am avut o impresie proasta despre el, n-am auzit inca un plan concret din partea lui in afara de acuze la adresa altor politicieni. Apare public numai cand are ocazia sa faca scandal pe seama altora si sa incite pe cei cu orizonturi inguste. Un lider care vrea doar sa inlature pe cei de la putere fara a prezenta un plan concret de solutii ulterioare schimbarii puterii nu este de incredere. Scopul lui se rezuma la acapararea puterii, nu la folosirea acesteia in beneficiul poporului.
Cat despre plan: acesta sa contina solutii pentru revendicarile manifestantilor. Ei nu striga doar: "jos x" ci mai au si alte revendicari!

No comments: