Wednesday, October 13, 2010

legea
Niste cretini ne fac legea si tot ei ne spun ca aplica legea... ca si cum nu ei ar fi facut-o... si dau iarasi exemplul Ungariei unde una dintre masurile anticriza era cresterea taxelor pentru banci si mai putin sacrificarea populatiei.
Acestia vor sa fie stapanii nostrii nu reprezentantii nostrii. Ei nu lucreaza in interes national sau in interesul poporului ci impotriva acestuia. Sacrifica poporul pentru interesele bancilor si ale corporatiilor. Vom avea crestere economica? Si crestere la buget? Si mai ce? Buget mare dar paradoxal foame!
Stimulent nu inseamna premiu domnule profesor universitar! Nu mai dati cu praf in ochii lumii pentru simplul fapt ca nu veti mai trai mult daca nu veti fugi din tara cand are sa va expire mandatul. Sa nu-mi fie luata ca amenintare aceasta remarca, dar de acolo din norisorii dumneavoastra de puf probabil ca nu vedeti cata ura ati starnit impotriva dumneavoastra si cum spunea George Cosbuc candva: "Hristosi sa fiti nu veti scapa nici in mormant!"Pentru cei care nu stiu, termenul "stimulent" vine de la verbul "a stimula", care in contextul de fata poate foarte bine sa fie inteles ca si "a motiva" si nu este premiu!

N-avem puteri si chip de-acum
Sa mai traim cersind mereu,
Ca prea ne schingiuiesc cum vreu
Stapani luati din drum!
Sa nu dea Dumnezeu cel sfant
Sa vrem noi sange, nu pamant!
Cand nu vom mai putea rabda,
Cand foamea ne va rascula,
Hristosi sa fiti, nu veti scapa
Nici in mormant!

No comments: